Noćni život na Makarskoj rivijeri - ova četiri mjesta ne smijete zaobići

04.08.2017

U Makarskoj ste. Gdje izaći?

Noćni klubovi Deep, Petar Pan i Buba Beach Bar već su godinama među najpopularnijima u Makarskoj i prvi na koje ćete naići budete li na internetskim pretraživačima tragali za noćnim životom u Makarskoj. Doista, tu ćete pronaći gomilu mladih ljudi željnih dobre zabave i zasigurno ćete i sami uživati u provodu. Ipak, mi smo vam odlučili otkriti manje razvikana, ali i te kako kvalitetna mjesta. Bilo da tražite dobru glazbu, kombinaciju kvalitetnih pića i hrane ili ugodnu atmosferu, ova četiri mjesta tijekom svog boravka na Makarskoj rivijeri jednostavno morate posjetiti.

Kala Finger Food & Bar, Makarska

Nedavno je otvoren i već je oduševio brojne posjetitelje o čemu svjedoči i čista petica na Trip Advisoru. Pohvale se nižu za dekor, bogatu vinsku ponudu, ukusnu hranu i odličnu atmosferu u maloj kaleti u centru grada. Mi Vam preporučamo da se opustite uz odlične kombinacije Gin & Tonica i male zalogajčiće koje za Vas s guštom pripremaju.

Špina Bar, Makarska

Svakako nezaobilazno mjesto svih ljubitelja dobre čaše vina, ukusnih zalogaja i vrhunskih jazz nota. Stručno osoblje spremno će Vam preporučiti nešto s bogate vinske liste ili jedinstvenog izbora viskija, ili pak nešto od svojih inovativnih modernih koktela. Jedno je sigurno, što god naručili, atmosfera ovog malog wine bara i njihovo iznimno ljubazno osoblje ponukat će Vas da se vratite. Nema potrebe niti navoditi koju je ocjenu Špina Bar dobio na Trip Advisoru.

Beach Bar Južnjačka Utjeha, Baška Voda

Bar smješten na plaži Ikovac u Baškoj Vodi odlično je mjesto za sve one koji cjelodnevno kupanje žele pretvoriti u savršen noćni tulum. Već tijekom dana moći ćete uživati u ritmovima najpopularnijih svjetskih hitova, dok će u večernjim satima DJ privući baš svakoga na plesni podij. Inače, beach bar Južnjačka Utjeha već 20 godina nudi dobru zabavu i Makaranima i turistima iz cijelog svijeta. 

Caffe bar More, Makarska

Jedan od omiljenih kafića Makarana na čijoj se terasi može uživati u glazbi domaćih zabavljača. Među recenzijama na društvenim mrežama mnogo je pohvala i stranih posjetitelja. Osim u glazbi, dobrom piću, u caffe baru More svatko će uživati i u pravoj mediteranskoj atmosferi.

 

Albedo nekretnine Makarska bavi se posredovanjem u prometu nekretnina od 2005. godine pri kupnji i prodaji stanova, kuća i građevinskih zemljišta na Makarskoj Rivijeri. Klijentima nudi sigurnu, cjelovitu i visokokvalitetnu uslugu.

replica watches uk
replica watches sale
replica watches uk
chanel replica uk
chanel replica handbags
fake swiss watches